Friday, January 20, 2012

Gaya UKM - Panduan Penulisan Ilmiah


Untuk pelajar-pelajar UKM yang akan buat tesis terutamnya pada tahun akhir, boleh lah download panduan membuat thesis GAYA UKM.

File gaya panduan asal tiada dalam simpanan saya, oleh kerana pps ukm dah buang link tersebut jadi disini saya bagi link dalam bentuk word yang merupakan contoh

Download link:
Download link

 Panduan asal dalam bentuk PDF boleh dibaca di laman web ini:
Web link

9 comments:

Anonymous said...

terima kasih tuan black x...

Nadia Elena said...

yeayh~!!! thanks~~~~

Black said...

welcome

Umie said...

Encik Black..dah takleh download la...bole upload balik tak? Tq

Black said...

dah =)

muhammad kamal said...
This comment has been removed by the author.
headamage said...

Tuan, ada sesiapa nak buat part time tolong formatkan tesis gaya UKM tak?

pae said...

kenapa .rar?
nak bukak under file document ape

aziz ahmad said...

Sbb ada banyak fail, jadi saya letak dalam satu archieve. kene instal software winrar dulu baru boleh buka fail tu. Boleh downoad software tu kat sini: Download link

Post a Comment